Aktiviteter

Strand kan tilby mange ulike aktiviteter for ditt behov. Lese mer Strands leirsted sitt tilbud her:

Kanoer

Strand har 10 kanoer med årer og vester. I hver kano er det plass til 3 personer. Kanopadling er en gøy og morsom aktivitet for barn og voksne. Når man er leietaker på Strand er tilgangen til kanoene inkludert i leien. Mefjorden er fin å padle i og man kan gjerne padle både innover i fjorden eller utover mellom holmer og skjær. Det går også an å legge dagsturer eller kveldsturer til Strand og bare leie kanoer. Se våre priser her.

Griller

Strand har griller som normalt er plassert foran hovedhuset/fellesarealene. Vi har også en bålpanne som kan plasser der man måtte ønske. Våre leietakere har tilgang til grillene og kan avtale grilling, kull, tennveske og grillmat etter ønske. Det går også an å leie uteområdet på Strand med tilgang til grillene til for eksempel sommeravslutninger mm. Da kan man også få tilgang til Strands toaletter. En del leietakere velger for eksempel å kombinere leie av kano og griller for en dags- eller kveldsarrangement.  Se våre priser her.  

strand-griller.png
P1250803.JPG

Mefjorden

Strand ligger i Mefjorden, der det er over 50 ulike øyer der går an å padle til.

Flere av øyene har også strender og er egnet for hopping og stuping.

Strand har også 4 stand-up-paddle-brett til utleie.

Paintball

I Strandskogen ligger Paintballbanen vår. Det er ca 10 minutters spasertur inn til banen fra leirstedet. Markører, kuler, masker og dresser bæres med inn til banen fra Strand. For våre leietakere får man leie bane og utstyr sammen med en instruktør til en lavere pris. Dette er en populær aktivitet på leir. Det er også mulig å kun leie paintballbanen med utstyr og instruktør, uten å ha arrangement på Strand. Se våre priser her.  

Ny aktiviteter

Det er planer om å legge til rette for nye aktiviteter på Strand. Har du tips eller ideer til aktiviteter og lekeapparater så send gjerne en mail til daglig leder.

Tips om aktiviteter fra Acta VeBu

Acta er Normisjons barne og ungdomsorganisasjon. I mer en 80 år har man drevet leirer og aktiviteter på området rundt Strand.  Her kan du få noen tips til våre mest populære aktiviteter de siste årene og tidligere. Du kan lese mer om hva Acta har å tilby her: www.acta.no/vebu/.

LAVKAVALITET Logo Acta Normisjon supplem