Overnatting

På Strand er det gode overnattingsmuligheter. Det er mulig å leie både hytter og gjestehus.

Se siden Booking for priser og henvendelser.  

174

Sengeplaser
totalt

5

20

Grupperom
3 eller 4 mannsrom med bad

100

Senger i 
hytte

Gjestehuset

I Gjestehuset finnes det 20 rom med bad på hvert rom. I første etasje har vi 10 rom med 4 senger på hvert rom. I andre etasje er det 10 rom med 2 enkelsenger og en 120 cm sovesofa. Rom 10 og 11 i første etasje er spesielt HC-vennlige rom. I dette bygget er det tv-stue med to hjørnesofaer mot sjøen i første etasje. I andre etasje er det et møterom mot sjøen og et kjøkken i motsatt ende av korridoren. Kjøkkenet egner seg for mindre grupper, eller dersom noen ønsker å ordne seg en ekstra tidlig frokost. Skal du ordne en kake eller noe underveis i opphold kan dette også gjøres her. 

Gjestehuset

Hyttene

På Strand har vi 5 hytter. Hver hytte har ett fire-mannsrom og tre seks-mannsrom. Det er vask på hvert rom, og ett toalett på gangen. Dusj i eget bygg. Det er dessverre ikke kjøkken eller stue på hyttene. Hyttene er av eldre dato og trenger å moderniseres. Dette er det planer om å gjøre noe med på litt lengre sikt. 

 

Hyttene

Dusjbygg

I umiddelbar nærhet til hyttene er det et dusjbygg. Her er det gutte- og jentedusjer med fire dusjer i hver garderobe. Det er også tre toaletter i dette bygget.  Dusjbygget er vesentlig nyere enn hyttene. Dette bygget fungerer også godt som sanitærbygg dersom noen av gjestene bor i telt eller campingvogn på området. Der er for øvrig ikke lagt til rette for oppvask og strøm til campinggjester.

dusj.jpg