Overnatting

På Strand leirsted er det gode overnattingsmuligheter. Det er mulig å leie både hytter og gjestehus for grupper eller som privatperson. Se siden booking for priser og henvendelser.  

168

Sengeplaser
totalt

5

20

100

Konferanserom
rom med 
bad
Senger i 
hytte

Gjestehuset

I Gjestehuset finnes det 20 rom med to enkeltsenger. I tillegg er det på 18 rom muligheter for å dra ut en sovesofa med bredde 120 cm. Den egner seg for en voksen eller to mindre barn. De to siste rommene er HC-vennlige rom. Der er det en mindre sovepuff som kan dras ut. Den er 90 cm bred. Ved flere enn 50 gjester på gjestehuset krever loven at man må ha våken nattevakt. Som beskrevet lenger nede på denne siden finnes det også to møterom i 2. etasje og en tv-stue i 1. etasje.

Gjestehuset

Hyttene

På Strand har vi 5 hytter. Hver hytte har ett fire-mannsrom og tre seks-mannsrom. Det er vask på hvert rom, og ett toalett på gangen. Ved inngangsdøra på hver hytte er det bøttekott som er utstyr med det man trenger. Hyttene er av eldre dato og trenger å moderniseres. Dette er det planer om å gjøre noe med. Les mer om det under Prosjekter. For øvrig fungerer de godt til grupper som har behov for lavere standard og som også har trangere budsjett. Se Prosjekter for å se mer om dette.

 

Hyttene

Dusjbygg

I umiddelbar nærhet til hyttene er det et dusjbygg. Her er det gutte- og jentedusjer med fire dusjer i hver garderobe. Det er også tre toaletter i dette bygget.  Dusjbygget er vesentlig nyere enn hyttene. Dette bygget fungerer også godt som sanitærbygg dersom noen av gjestene bor i telt eller campingvogn på området. Der er for øvrig ikke lagt til rette for oppvask og strøm til campinggjester.

Adresse:

Østerøyveien 233

3237 Sandefjord

Kontakt:

Ruben Heitmann

tlf: +47 404 97 514

post@strand-sandefjord.no

faceWhiteIkon.png

Strand leirsted eies og driftes av Normisjon region Vestfold / Buskerud