Overnatting

På Strand er det gode overnattingsmuligheter. Det er mulig å leie både hytter og gjestehus.

Se siden Booking for priser og henvendelser.  

174

Sengeplaser
totalt

5

20

Grupperom
3 eller 4 mannsrom med bad

100

Senger i 
hytte

Gjestehuset

I Gjestehuset finnes det 20 rom med bad på hvert rom. I første etasje har vi 10 rom med 4 senger på hvert rom. I andre etasje er det 10 rom med 2 enkelsenger og en 120 cm sovesofa. Rom 10 og 11 i første etasje er spesielt HC-vennlige rom. I dette bygget er det tv-stue med to hjørnesofaer mot sjøen i første etasje. I andre etasje er det et møterom mot sjøen og et kjøkken i motsatt ende av korridoren. Kjøkkenet egner seg for mindre grupper, eller dersom noen ønsker å ordne seg en ekstra tidlig frokost. Skal du ordne en kake eller noe underveis i opphold kan dette også gjøres her. 

Gjestehuset

Hyttene

På Strand har vi 5 hytter. Hver hytte har ett fire-mannsrom og tre seks-mannsrom. Det er vask på hvert rom, og ett toalett på gangen. Ved inngangsdøra på hver hytte er det bøttekott som er utstyr med det man trenger. Hyttene er av eldre dato og trenger å moderniseres. Dette er det planer om å gjøre noe med. 

 

Hyttene

Dusjbygg

I umiddelbar nærhet til hyttene er det et dusjbygg. Her er det gutte- og jentedusjer med fire dusjer i hver garderobe. Det er også tre toaletter i dette bygget.  Dusjbygget er vesentlig nyere enn hyttene. Dette bygget fungerer også godt som sanitærbygg dersom noen av gjestene bor i telt eller campingvogn på området. Der er for øvrig ikke lagt til rette for oppvask og strøm til campinggjester.

dusj.jpg