Ny spisesal på Strand Leirsted

På Strand ønsker vi at du skal få en god opplevelse med måltidet du nyter. Like viktig som at maten er god skal den også oppleves trygg å spise og omgivelsene skal være gode rammer for måltidet. Utenfor vinduene kan du nye den flotte fjorden og de fine trærne og gresset som omslutter Strand. Inne i selve spisesalen lager vi nå en helt ny spisesal.

 

Vi lager en helt ny serveringslinje med en flott innredning, en helt ny kaldkjøl der maten holdes kald og frisk. I tillegg montere vi ny varmdisk som sørger for at den varme lunsjen og middagen holder riktig temperatur til enhver tid.

 

Vi utvider spisesalen med å øke kapasiteten fra 80 til 100 spiseplasser. Noen av sitteplassen blir et sofaområdet, mens de fleste sitteplassene blir nye gode stoler. Vi investerer også i nye flotte bord. Nytt gulv og nytt tak kommer også på plass. På sikt vil vi montere prosjektor og lerret også i Spisesalen.

 

Vi tror våre faste gjester og mange nye kunder vil oppleve at den nye spisesalen skaper de gode rammene for et godt måltid.

 

Spisesalen på Strand pusses opp i desember og januar vinteren 2018/2019.

Adresse:

Østerøyveien 233

3237 Sandefjord

Kontakt:

Ruben Heitmann

tlf: +47 404 97 514

ruben.heitmann@normisjon.no

faceWhiteIkon.png

Strand leirsted eies og driftes av Normisjon region Vestfold / Buskerud