top of page
Seniorgrupper

Hvert år er det mange som legger dagsturer til Strand. Vi tilbyr gode og nyoppussede lokaler, flotte og sjønære uteområder og god mat. Strand er et flott turmål eller et sted det er verdt å ta turen innom på en dagstur. Kom og opplev Strand! 
 
Menyer ved dagsbesøk 2024
Middag m/ dessert + kaffe/ te kr. 360,-
Lunsjbuffet med varmrett, dessert og kaffe kr. 320,-
Karbonadesmørbrød og to snitter med diverse pålegg + kaffe/ te og gjærbakst/ kake kr. 210,-
Hjemmebakte rundstykker med div. pålegg + kaffe/ te og gjærbakst/ kake kr. 185,-
 
Maten serveres gjerne i spisesalen vår hvor vi har plass til ca 90 stykker. Servering kan skje ved bordene eller ved buffet. I salongen vår like ved siden av er det plass til ca 60 stykker.
 
Program
Planlegger dere konsert, foredrag eller andre større ting har vi også den store møtesalen vår med plass til 200 stykker. Vi har mikrofon og godt lydanlegg i alle våre saler. Piano har hjul, og kan flyttes dit dere måtte trenge det. 

Strand har en historie som kan føres helt tilbake til begynnelsen av 1400-tallet. Hvis man ønsker et 20-25 minutters kåseri om Strand og stedets historie, kan vi også tilby dette ved dagsbesøk. Ta kontakt med oss. Strand eies og drives av Normisjon - region Vestfold og Buskerud. Flere av de ansatte kan bidra med andakt hvis det er ønskelig.

Betaling
Betaling skjer via faktura i etterkant av arrangementet. Vi ber om antallet som skal faktureres 2 dager før ankomst. Kommer det flere legges de til på faktura. Kommer det færre kan vi dessverre ikke trekke det ifra fakturaen. 

 

IMG_8703.HEIC
bottom of page