Konferanse

Strand har gode fasiliteter for konferanse i størrelsen 15 til 200 personer. Strands unike beliggenhet med idylliske ved Mefjorden sørger for en god atmosfære rundt konferansen. I pausene er det gode muligheter for å lufte seg og trekke frisk og god luft utendørs (se siden fellesområde for mer informasjon).  Vår store konferansesal har plass til 200 personer i stolrader eller 50 personer i konferansesal med dobbel bordbredde.  Vi har trådløst wifi på hele stedet, samt prosjektor, lyd og lys i salen. Konferansesalen blir pusset opp i februar 2019. I umiddelbar nærhet til konferansesalen har vi et mingleområdet med toaletter. Det er imidlertid planer om å bygge nye toaletter så snart det lar seg gjøre.  Vår spisesal har plass til 110 mennesker og vårt kjøkken lager god, trykk og fersk mat etter kundenes ønsker. Frukt, drikke og pausemat tilpasses kundenes behov.

 

Ved mindre konferanser eller ved behov for gruppeinndeling har vi 3 andre konferanserom med plass til 10-30 personer, i tillegg til flere stuer med sofaer.   De fleste rommene med god utsikt mot sør/vest og sjøen.  

 

Parkering foregår på egen tomt. 

 

Dersom man ønsker konferanse over flere dager med overnatting har vi muligheter også for det. Ta kontakt med oss for et tilbud.

Adresse:

Østerøyveien 233

3237 Sandefjord

Kontakt:

Ruben Heitmann

tlf: +47 404 97 514

post@strand-sandefjord.no

faceWhiteIkon.png

Strand leirsted eies og driftes av Normisjon region Vestfold / Buskerud