top of page
Kurs og konferanse

Strand har gode fasiliteter for konferanse i størrelsen 30 til 100 personer. Strands unike beliggenhet med idylliske ved Mefjorden sørger for en god atmosfære rundt ditt kurs og konferansen.

 

I pausene er det gode muligheter for å lufte seg og trekke frisk og god luft utendørs. Vår store konferansesal har plass til 200 personer i stolrader eller 50 personer i konferansesal med dobbel bordbredde.  Vi har trådløst wifi på hele stedet, samt prosjektor, lyd og lys i salen.

 

Konferansesalen blir pusset opp i 2019. I umiddelbar nærhet til konferansesalen har vi et mingleområdet med sofaer og kort vei til toaletter. Vår spisesal har plass til 100 mennesker og vårt kjøkken lager god, trygg og fersk mat etter kundenes ønsker. Frukt, drikke og pausemat tilpasses kundenes behov.

Ved mindre konferanser eller ved behov for gruppeinndeling har vi 3 andre konferanserom med plass til 10-25 personer, i tillegg til flere stuer med sofaer.   De fleste rommene med god utsikt mot sør/vest og sjøen.  

Parkering foregår på egen tomt. 

Dersom man ønsker konferanse over flere dager med overnatting har vi muligheter også for det. Send oss en forespørsel for et uforpliktende tilbud.

DSC_0067.JPG
bottom of page