top of page
Minnesamsvær

Etter begravelsen kan det være godt å samles til et minnesamvær. Fellesskap med familie og venner kan være av stor betydning i en vanskelig tid og en god hjelp i eget sorgarbeid. Et minnesamvær kan gjennomføres på ulike måter, og gir familie og venner mulighet til å dele minner og vise hverandre støtte og omsorg.

Strand har ulike lokaler som egner seg for gruppa fra 30 stykker og opp til 150 stykker. Normalt er det mye praktisk å ordne for familien i forbindelse med dødsfallet. Derfor er vår erfaring at det er godt at noen andre tar ansvaret for minnesamværet. Men vi kan også stille med lokaler, og familien kan ordne alt selv, om man ønsker det.

 

Vi dekker bord til ønsket antall gjester med hvite duker, hvite servietter og vi kan ordne enkel pynt. Blomster og pynt er også noe familien kan ordne selv. 

 

Mat bestilles fra vårt kjøkken og serveringen kan personalet på Strand gjøre. Er dere mer usikre på antallet? Snitter og karbonadesmørbrød er dagsfersk og kunden må betale for antallet det bestilles for. Er dere mer usikre på antallet vil vi anbefale en gryte eller suppe. Da kan vi fakturere for antallet fremmøtte og anvende restene til en annen gruppe. 

 

Meny på Strand

Kyllingsuppe kaffe og gjærbakst 360kr per pers. 

Stroganoff ris eller potetstappe og salat 385 kr per pers. 

3 snitter per pers. kaffe og gjærbakst 390 kr per pers.

2 snitter og karbonadesmørbrød per pers. kaffe og gjærbakst 420kr per pers.  

Prisene inkl. lokalet, servering og oppvask. 

Vi tilbyr mineralvann, eplemost og alkoholfri øl. I tillegg setter vi vann på bordene. Mineralvann er ikke inkludert i prisen. Ønskes annet å drikke kan det tas med selv. Vi kan ikke servere alkohol. 

 

Man må gjerne ta med egne kaker til minnesamvær. Ønsker man marsipankake kan det bestilles fra et av byens bakerier. Strand kan ordne bestilling og henting av kake om ønskelig. 

Betaling

Betaling skjer via faktura i etterkant av arrangementet. Vi ber om antallet som skal faktureres 2 dager før ankomst. Kommer det flere legges de til på faktura. Kommer det færre kan vi dessverre ikke trekke det ifra fakturaen. 

Lydanlegg og projektor

Alle våre saler har lydanlegg til tale og projektor til bildevisning. Skal det spilles film eller vises lyd og bilde sammen kan det ordnes klart om vi får beskjed i forkant. Piano har hjul og kan flyttes dit man ønsker det.  

Strand ønsker å være fleksible så ta kontakt med oss om andre spørsmål eller ønsker. Vi finner en løsning. 

bottom of page