top of page
Konfirmantleir på Strand

Velkommen til idylliske Strand leirsted i Sandefjord. Strand er et meget godt utgangspunkt for konfirmantleir, enten man er en lokal menighet eller man har lenger reisevei til Strand. Mange ser for seg at Strand passer best til vår, sommer eller høstleir. Men man kan fint også kose seg med spennende aktiviteter og lage en vellykket leir i vinterhalvåret også. 

Strand har moderne overnattingsfasiliteter og flotte fellesarealer. Vi tar imot grupper fra 40 til 150 personer. Vi server frokost, lunsj, middag og kveldsmat og i våre priser er "alt inkludert". Send oss en forespørsel og du får raskt avklart om vi er ledig på dine aktuelle datoer. Du får også oppgitt døgnpris per person uten skulte kostnader.

 

Vi fakturerer i etterkant av oppholdet ut ifra antall personer som er oppgitt 2 dager før ankomst.  Ønsker man redusert døgnpris kan man finne løsninger for det, f.eks. ved matpakkesmøring, grilling av medbrakt mat eller andre kreative løsninger. Strand ønsker å være fleksible og prøver alltid å imøtekomme ønsker og behov for gjestene våre. 

 

Under siden "Overnatting" får du full oversikt over rom, hytter, fellesarealer og uteområdet vårt.

Trykk her for å lese mer.   

bottom of page