Fasiliteter i fellesarealene

Med et stort uteområde og flere lokaler har Strand leirsted mange muligheter for ulike type arrangementer. 

Spisesal

Strand pusset vinteren 2019 opp spisesalen. Den fremstår nå som moderne, innbydende og hyggelig til både selskaper, konferanser og for leirdeltakere. I spisesalen er det plass til 100 mennesker. Ved arrangementer utover 100 gjester kan man gjennomføre flexitid, slik at man kan betjene flere mennesker over et noe lenger måltid.

Stor møtesal/festsalen

DSC_0062.JPG

Den store møtesalen på Strand blir gjerne kalt Festsalen av mange av våre gjester. Her har man et fleksibelt rom som kan dekke mange ulike behov. Med stoloppsett i rader er det plass til 200 stoler. Til selskaper kan vi dekke til 140 gjester med fire parallelle langbord, eller en E med fire «armer».  Denne salen egner seg også godt til større kurs og konferanser.  Fra salen har man to dører med direkte utgang til våre flotte uteområder. Etter ønske fra leietaker ordner vi i stand salen slik man ønsker det. Hvite duker og dekketøy til selskaper kan vi stille med etter ønske. 

I Festsalen har vi prosjektor med lerret og tilkobling til lydanlegget via mini-jackkabel (vanlig hodetelefonutgang). Vi har flere mikrofoner på stativ og en god trådløs mikrofon med hodebøyle. Det er også piano i festsalen. 

nyps.png

Peisstue

Peisetua på Strand ligger i umiddelbar nærhet til Festsalen. Den fungerer godt som et mingleområde før, under og etter kurs, konferanser og selskaper. Peisestua egner seg også godt som samlingsted på kveldene på leirer eller andre arrangementer med overnatting. I tilknytning til peisestua ligger også toalettene og spisesalen. Peisestua ble pusset opp i 2020. Peisen ble da midlertidig fjernet. Vi sparer nå til ny gasspeis...

 

I peisestua finnes integrert lydanlegg med mulighet for å koble til mikrofon eller musikkavspilling via mini-jack kabel. (vanlig hodetelefonutgang). Det er også piano i peisestua.

Konferanserom/møterom

Strand har 2 mindre møterom. I gjestehuset er det et møterom med plass til 16 personer i klasseromoppsett. Rommet har rrosjektor og lerret, samt flip-over og whiteboard-tavle. Fra møterommet har man fin utsikt over sjøen. I samme etasje finner man også et kjøkken, som også kan brukes som grupperom/møterom. Her er det også lerret på veggen og prosjektor i taket. Utover dette har vi et største møterommet ligger i bestyrerboligen.

Stuer

Ut over peisestua i fellesarealene med plass til 50 personer og de to mindre stuene i Bestyrerboligen med plass til ca. 20 personer har vi også en stue i Gjestehuset. Den finner man i første etasje med utsikt over Mefjorden. Her er det to store hjørnesofaer og noen stoler med plass til ca. 12 mennesker. Her er det tv med de fleste norske populære kanalene. 

Bestyrerbolig

Strand har også en mindre bolig kalt Bestyrerbolig som ligger mellom hovedbygget og våre 5 hytter. Første etasje i Bestyrerboligen er innredet med ett større møterom med plass til 25 personer i rader og litt mindre med konferanseoppsett. I tilknytning til møterommet er det toalett og kjøkken. Innenfor kjøkkenet finner man to mindre stuer med plass til ca. 20 personer til sammen.  

 

For mindre grupper (under 30) egner dette bygget seg som gode fellesarealer for samlingene. Her kan man også fritt lage seg mat eller koke kaffe, steke vafler eller hva man ellers måtte ønske. Bygget fungerer også godt for samlingsted for leder ved for eksempel store konfirmantleirer eller andre større arrangementer.

Stor fotballbane

Kiosk

Strand har en vakker nostalgiske Diplomis-kiosk. Den ble restaurert i 2020. Etter avtale med leietakere kan kiosken være åpen etter ønsket tidspunkt. Normalt sett ordne leietakere med kioskvakter, mens Strand ordner med varer.  I kiosken får man kjøpt brus, sjokolade, godteri og is i sesongen. I kiosken kan man betale med Vipps, kort eller kontant.

Uteområdet

Strand har en stor tomt med god nærheten til sjøen. Vi eier også et større skogsområdet i gangavstand fra leirstedet. I Strandskogen ligger painballbanen vår. Se mer om denne under Aktiviteter På denne siden finner du også mer om kanoer og andre uteaktiviteter vi kan foreslå for ditt arrangement.  Området rundt leirstedet vårt egner seg godt til uteaktiviteter. Sør for hyttene ligger en større gresslette der man kan spille fotball eller gjøre andre aktiviteter. Der finner man også sandvolleyballbanen vår. Ved vannet har vi brygge som går 17 meter ut i vannet. Man kan gjerne bade fra brygga, men Mefjorden er preget av grunner og gjørmete bund. Derfor er det få som synes dette området er veldig egnet for bading. På grunn av naturmangfoldet får heller ikke Strand godkjent å mudre sjøbunnen hos oss. Vi har derimot kanoer som leietakere kan disponere sammen med redningsvester. Mange grupper padler et lite stykke utover fjorden til en mer egnet badestrand. 25-30 minutters spasertur unna Strand ligger Skjellvika. Her er det fin og langgrunn Strand mot Tønsbergfjorden.  I nærheten av stranden er det også stupebrett og svaberg for den som liker det.

Klikk på et bilde for å gå til fullskjermsmodus.