top of page
Arrangement for voksne

Velkommen til idylliske Strand leirsted i Sandefjord. Strand er et meget godt utgangspunkt for din gruppe uavhengig av hva slags type arrangement du skal arrangere. Vi tar imot mange typer voksen-grupper. Enter det er kurshelger, årsmøtehelger, kvinneweekend eller andre typer konferanser. Strand ønsker å være fleksible og prøver alltid å imøtekomme ønsker og behov for gjestene våre. 

Strand har 20 moderne rom med bad på rommet og flotte fellesarealer. I tillegg har vi 5 eldre hytter som oser av gammel leirsjarm. Vi tar imot grupper fra 30 til 120 voksne personer. Til våre voksengrupper legger vi normalt opp til 3 måltider i døgnet. Frokost, lunsj og middag med dessert. Mange av denne typen grupper ønsker også servering av frukt, kake eller annet snack gjennom dagen. Normalt serverer vi det 2 ganger. Kaffe/te er selvfølgelig tilgjengelig hele tiden. Man kan gjerne med med kaker, frukt mm. til pauser eller kveldskos selv, om man ønsker det. 

 

I våre priser er "alt inkludert". Send oss en forespørsel og du får raskt avklart om vi er ledig på dine aktuelle datoer. Du får også oppgitt døgnpris per person uten skulte kostnader.  Vi fakturerer i etterkant av oppholdet ut ifra antall personer som er oppgitt 2 dager før ankomst.  

Under siden "Overnatting" får du full oversikt over rom, hytter, fellesarealer og uteområdet vårt.

Trykk her for å lese mer.   

IMG_8522.JPEG
bottom of page