top of page

man. 28. juni

|

Sandefjord

Lederkurs

Vil du være med å være leder på leir? Vi vil gjerne ha deg med! Acta arrangerer lederleir på Strand leirsted 28-30. juni.

Påmelding lenger nede
Tilbake til hovedsiden
Lederkurs
Lederkurs

Tid og sted

28. juni 2021, 10:00 – 30. juni 2021, 11:30

Sandefjord, Østerøyveien 233, 3237 Sandefjord, Norge

Om arrangementet

LEDERLEIR:

Vil du være med å være leder på leir? Vi vil gjerne ha deg med! Acta arrangerer lederleir på Strand leirsted 28-30. juni.

Ønsker du å være leder på leir i sommer? Da er dette leiren for deg! Bli kjent med Acta og få nye gøyale venner! Lederleiren er startskuddet før leirsesongen braker løs. Vi legger vekt på å bli godt kjent gjennom seminarer og aktiviteter. Det er ingen krav om tidligere erfaring for å være med på lederleir, men det kreves at du har vært med på minst en lederleir for å kunne være med som leirleder på Acta VeBu`s leirer.

Leiren vil bestå av undervisning, seminarer og underholdning i tillegg til aktiviteter som: vannvolleyball, robinson, skimboard og paintball.

Dette kurset er for deg som er ferdig med 7. klasse t.o.m. ferdig med vg3

28-30. juni – start kl. 10:00 28juni, slutt kl. 11 30 juni.

Leiravgift:       750,-  medlem leirklubb

950,-                        ikke medlem leirklubb

100,-                        pris leirklubbmedlemsskap

Frist for påmelding: 14. juni – leiravgift øker med 200,- ved påmelding etter denne datoen.

Påmeldingen er åpen: 

«PÅMELDING LEDERLEIR HER» 

Om du ikke har meldt deg på leir tidligere, lag en bruker og logg inn. Ta kontakt hvis du får problemer.

VIKTIG INFO:

Gjennomføring av leirer i forbindelse med covid-19. Dagens ustabile smittesituasjon gir grunnlag for mye usikkerhet rundt hva som skjer til sommeren, og dette har vi forståelse for! Vi har likevel her i VeBu valgt å legge oss på en forutsigbar linje, hvor vi tar sikte på at sommeren blir mest mulig som normal. Dette er enklest å forholde seg til og dernest også enklest å planlegge ut ifra. Vi vil så klart likevel følge nøye med på regjeringens og kommunens lover og anbefalinger til enhver tid, og følgelig justere i forhold til smittevern, eller (i verste fall) avlyse arrangementer, dersom tiltakene krever det.

Dersom leirer må avlyses, vil så klart leiravgiften refunderes.

Følg anvisningene på nettsidene, finn din leir og meld deg på! Dersom leirer må avlyses, vil så klart leiravgiften refunderes.

Del dette arrangementet

bottom of page