søn. 31. mai | Strand Leirsted Og Gjestehus

Søndagsmiddag

Søndagsmiddag er tilbake med vår nye kokk Sara Grebäck. Dagens 3-retters meny kan du leser mer om her.
Registration is Closed
Søndagsmiddag

Tid og sted

31. mai 2020, 13:00
Strand Leirsted Og Gjestehus, Østerøyveien 233, 3237 Sandefjord, Norge

Om arrangementet

DAGENS 3-RETTERS MENY

Kremet fiskesuppe / Tomatsuppe

Entrecote servert med pommes Anna, honningmarinerte grønnsaker og peppersaus. 

Marengsbakkelser med vaniljekrem og marinerte frukter eller

rabarberapai med ingefær og vaniljekrem. 

Pris: kr 250,- (v) kr. 125,- (b)

Gudstjeneste kl. 16.00 og evt. 18.00 samme dag i festsalen. Påmelding til Strand.

Strand har uviklet egen smittevernsprosedyrer slik at det skal være trygt å være gjest hos oss. Se vår smittevernveileder her. Mer informasjon om middagene se her.