top of page
Søndagsmiddag
søn. 31. mai
|Strand Leirsted Og Gjestehus
Søndagsmiddag er tilbake med vår nye kokk Sara Grebäck. Dagens 3-retters meny kan du leser mer om her.
Registration is Closed
See other eventsTid og sted
31. mai 2020, 13:00
Strand Leirsted Og Gjestehus, Østerøyveien 233, 3237 Sandefjord, Norge
Om arrangementet
DAGENS 3-RETTERS MENY
Kremet fiskesuppe / Tomatsuppe
Entrecote servert med pommes Anna, honningmarinerte grønnsaker og peppersaus.
Marengsbakkelser med vaniljekrem og marinerte frukter eller
rabarberapai med ingefær og vaniljekrem.
Pris: kr 250,- (v) kr. 125,- (b)
Gudstjeneste kl. 16.00 og evt. 18.00 samme dag i festsalen. Påmelding til Strand.
Strand har uviklet egen smittevernsprosedyrer slik at det skal være trygt å være gjest hos oss. Se vår smittevernveileder her. Mer informasjon om middagene se her.
bottom of page