man. 05. jul. | Sandefjord

Sportyfestival

Dette er leiren hvor det tar helt av! En klassiker som er blitt arrangert på Strand i årevis! Sportyfestivalen er proppfull av spennende aktiviteter som f.eks sykkelflyvning – paintball – vannvolleyball – color me rad og Robinson. Vi får god undervisning, det blir campTV og kanskje kommer gærnegutta
Påmelding lenger nede
Sportyfestival

Tid og sted

05. jul., 14:00 – 08. jul., 14:00
Sandefjord, Østerøyveien 233, 3237 Sandefjord, Norge

Om arrangementet

SPORTYFESTIVALEN:

Dette er leiren hvor det tar helt av! En klassiker som er blitt arrangert på Strand i årevis! Sportyfestivalen er proppfull av spennende aktiviteter som f.eks sykkelflyvning – paintball – vannvolleyball – color me rad og Robinson. Vi får god undervisning, det blir campTV og kanskje kommer gærnegutta!

Sportyfestivalen: Ferdig med 4. klasse t.o.m. ferdig med 7. klasse.

Dato: 5.-8. juli

Leiravgift:   1650,-        medlem leirklubb

1850,-                         ikke medlem leirklubb

100,-                           pris leirklubbmedlemsskap

150,-                           overnatting gjestehus

Gjestehuset har bad og dusj på rommet, dersom du ønsker å bo her fremfor på hyttene, (en do på hytta og dusj i dusjbygget) koster det 50,- ekstra pr natt.

Frist for påmelding: 21. juni – leiravgift øker med 200,- ved påmelding etter denne datoen.

Påmeldingen er klar: «PÅMELDING SPORTYFESTIVAL HER»

Om du ikke har meldt deg på leir tidligere, lag en bruker og logg inn. Ta kontakt hvis du får problemer.

VIKTIG INFO!

Gjennomføring av leirer i forbindelse med covid 19. Dagens ustabile smittesituasjon gir grunnlag for mye usikkerhet rundt hva som skjer til sommeren, og dette har vi forståelse for! Vi har likevel her i VeBu valgt å legge oss på en forutsigbar linje, hvor vi tar sikte på at sommeren blir mest mulig som normal. Dette er enklest å forholde seg til og dernest også enklest å planlegge ut ifra. Vi vil så klart likevel følge nøye med på regjeringens og kommunens lover og anbefalinger til enhver tid, og følgelig justere i forhold til smittevern, eller (i verste fall) avlyse arrangementer, dersom tiltakene krever det.

Dersom leirer må avlyses, vil så klart leiravgiften refunderes.